SZINGLICITY

avagy egyedül és boldog

Front van...

2016. május 27. 16:44 - Tünc*

Csodás nap ez a mai, mindenkit megszállt az ihlet romantikából. Mert vattacukor városban azt gondolták a férfiak, hogy a nők most repültek le ici-pici, recegő, rózsaszín szárnyacskáikkal a rózsaszín felhő puha habjaiból, és rögtön a szép szavakat kimondó cukorborsó fiúcskák lábai elé omlottak. Eszemben sincs összetörni a fehér lovag szívét, sőt, korábbi tapasztalataimat sem viszem bele ebbe a gyönyörű, rózsaszín selyemmel átszőtt történetbe. Döntse el ki-ki önmaga, hogy mit lépne a ma kapott vattacukor üzeneteimre. Én inkább megyek, és megeszek fél disznót, és amúgy is...nem szeretem a vattacukrot. Az utolsó bejegyzés azért elgondolkodtatott...

"Amikor a fotódat nézem, a szívem azt súgallja, hogy Ő kell neked és ne engedd el! Úgy érzem, hogy egyedül csak veled lehetnék boldog!"

"A legvonzóbb nők egyike vagy,akit valaha láttam....."

"megolvasztod a szivemet a szépségedel ami jég ből volt"

"a szépséged még a csillagokat is mehoditya"

"Kisasszony, ilyen nőért a perzsák annak idején ezer hajóval keltek útra."

whaaa_sex_and_the_city.gif

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinglicity.blog.hu/api/trackback/id/tr788752692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása